test09

Våre tjenester dekker mange behov

Formatene som vi arbeider innenfor omfatter foredrag, dagsseminar og samlinger. Temaene under kan altså håndteres på flere ulike måter, og dette valget gjør vi sammen med deg.

Kommunikasjons-trening

Du kommuniserer hver dag, og prøver å bli forstått av ektefelle, dine barn, foreldre og kollegaer. I blant blir du likevel misforstått, og noen ganger leder misforståelsen til konflikt.

Hos oss får du bl.a. lære hvordan du når frem i din kommunikasjon, hvordan du gjennomfører den vanskelige og kanskje nødvendige samtalen, og hvordan du gjennom god kommunikasjon faktisk skaper resultater.

Kommuniser med oss.

Teamutvikling

Effektive og velfungerende team som skaper resultater oppstår ikke av seg selv. Det krever gjerne bevisste valg fra deltakerne, og vi forsøker ved hjelp av noen gode verktøy å skape en felles ramme som alle kan relatere seg til.

Hva er så god kommunikasjon i et team? Det kan handle om å sikre et noenlunde samsvar mellom intensjon og effekt, det å være velgende, håndtere forskjellighet, og oppnå tydelighet både i forhold til aksept og kritikk.

Vi tilstreber å lage en trivelig og tillatende atmosfære på samlingene for å sikre oss maksimal læring.

Vi har solid erfaring fra organisasjoner både i offentlig og privat sektor.

Ta kontakt for å skape et velfungerende team.

Parterapi

Par- og kjærlighetsrelasjoner trenger noen ganger en los – noen som kan hjelpe dere med å utforske, forstå og utvikle dere både som par og individuelt. Dette handler ofte om å forstå at dere er ulike og lære seg å håndtere denne forskjelligheten.

Gjennom å skape et felles språk og en felles plattform for deres relasjon, vil vi hjelpe dere til å bygge en trygghet, som gjør det naturlig å løse problemene sammen.

Det vil bidra til økt nærhet, større glede i livet, og en mulighet til å skape de forandringer som dere begge to ønsker.

La oss lose relasjonen deres.

Individualterapi

Livet er fullt av uforutsette hendelser og byr på situasjoner hvor det kan føles som at du mister fotfestet.

Du kommer til oss når du trenger å håndtere de utfordringene du står overfor. Det være seg i familien, parforholdet eller jobb og blant kolleger.

Eller det kan være at du bare føler deg nedstemt eller at du har følelser du ikke helt vet hvordan du skal håndtere.

Det kan handle om for eksempel stress, prestasjonsangst, generell uro, og manglende selvfølelse.

Ta kontakt - vi lytter

Vektkontroll

Det snakkes ofte om slanking og vektkontroll. For oss handler det om å endre disse tanke-og handlingsmønstrene.

I tillegg til å være opptatte av kaloritelling og slankeoppskrifter vil vi trene deg i å se på valgene dine i forhold til matinntak.

For oss utgjør vekten din bare en liten del av det som gjør deg til den du er.

Vi arbeider blant annet med utgangspunkt i Beckmetoden, som kan gjøre det enklere å vedlikeholde vekten din.

Ta kontakt, så hjelper vi deg.

Vegledning/coaching

For oss er forskjellene mellom veiledning og coaching nokså flytende og vi velger å omtale dem under samme paraply.

Vi hjelper deg til å bli tydelig for deg selv og andre. Ta de beslutningene du må og finne gode strategier for de situasjonene du står opp i.

Vi vil hjelpe deg med å lage målsetninger innen ulike arenaer, og hjelpe deg med å finne ut av hva du må tenke og gjøre for å oppnå disse.

La oss veilede deg.