ihlen tegning

Om Ihlenpsykologene

Bente-Marie Ihlen (til høyre i bildet) er utdannet psykolog fra Universitetet i Oslo. Hun har vært forsker i flere år og tok en Dr. Psychol i 1995. Parallelt med forskerjobben og siden har hun arbeidet med, og utviklet kommunikasjonsverktøy til bruk i leder-og kollegateam. Hun har skrevet to bøker om temaet og er i gang med sin tredje bok. Bente-Marie har jobbet i en årrekke med leder-og teamutvikling mot både det private og det offentlige markedet. Hun har dessuten undervist på profesjonsstudiet på psykologisk institutt, UiO.

Bente-Marie jobber også i tradisjonell psykologpraksis med individuell og parterapi samt coaching av ledere.

Heidi Ihlen (til venstre i bildet) er utdannet psykolog fra Universitetet i Oslo. Hun har jobbet i poliklinikk med rusrelaterte problemer. Hun har over flere år arbeidet med å utvikle kommunikasjonsverktøy til bruk for leder-og kollegateam. Hun har skrevet to bøker om temaet sammen med Bente-Marie og jobber også med den tredje boka. Heidi jobber med team- og lederutvikling ut fra en kommunikasjonsteoretisk tilnærming.

Som Bente-Marie har Heidi også undervist på profesjonsstudiet i psykologi, UiO.

Når Heidi ikke jobber med kommunikasjonstrening for ledergrupper befinner hun seg i privatpraksis med individual-/parterapi og ellers coaching av ledere.